skip to Main Content
Load Master is een multifunctionele boot welke 100% elektrisch wordt aangedreven door de Imansson eP-19m. De 19kW elektromotor is sterk genoeg om het 10 meter lange aluminium schip tot een topsnelheid van 16 km/h te brengen met een nominaal vermogen van 435 A. 
De Load Master wordt o.a. gebruikt voor vrachtvervoer, excursies of watersportgerelateerde activiteiten.
Imansson producs, elektrisch varen, elektro motor, electric motor, electric, energie, 76kw,
Flip de Leeuw, havenmeester in Brouwershaven, heeft kennis gemaakt met de gemakken van elektrisch varen. De waterjet onder deze elektrische ‘general purpose’ boot zorgt ervoor dat Flip eenvoudig door de boxen van zijn haven manoeuvreert en door de stille elektrische motor van Imansson kan hij geluidloos rond varen.

 

Zonder gebruik te maken van een dieselmotor, maar geruisloos een riolerings-pijp reinigen… Het kan sinds kort in Utrecht met de elektrisch aangedreven pompunit van Willemsen Infra B.V. Met de pompunit, aangedreven door een 19kW elektromotor van Imansson Products, kan nu gewerkt worden zonder dat de omgeving door overlast wordt gehinderd. Willemsen Infra B.V. is hiermee een van de eersten die tegemoet komt aan het laatste milieubeleid van de gemeente Utrecht. 

 

Back To Top